|
Recept na Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
Recept na Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska" je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350 g vepřového, kuřecího, nebo rybího masa 1 sáček směsi Zelené tajemství Thajska 1 smetana 1 zelená paprika 1 červená paprika 1 cibule 1 cuketa 1 lžíce mouky 100 ml vody 1 - 3 lžíce slunečnicového oleje.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
Recept na Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska": Omytou zeleninu a maso nakrájíme na kostky. Maso obalíme v mouce a přidáme k cibuli, kterou jsme si orestovali na oleji. Přidáme celý sáček směsi Zelené tajemství Thajska, dobře promícháme, přilijeme vodu a pod pokličkou dusíme asi 10 min. Potom přidáme papriky a cuketu, ještě chvíli povaříme a na závěr přilijeme smetanu a jen zlehka necháme přejít varem. Jako příloha se doporučují těstoviny, brambory, nebo basmati rýže.
Poznámka k receptu na Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska": Je to docela dost ostré jídlo, které se přidáním smetany zjemní. Výrobce také doporučuje přidat místo smetany, kokosové mléko. Směs jsem koupila v Globusu, recept je uveden na zadní straně sáčku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: HankaPu
- Datum vložení: 29.01.2011
- Počet porcí: 3 - 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 350 g vepřového, kuřecího, nebo rybího masa 1 sáček směsi Zelené tajemství Thajska 1 smetana 1 zelená paprika 1 červená paprika 1 cibule 1 cuketa 1 lžíce mouky 100 ml vody 1 - 3 lžíce slunečnicového oleje
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové kostky v "zeleném tajemství thajska",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové kostky v "Zeleném tajemství Thajska"
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|