|
Recept na Vepřové kostky „Pfefferico“
Recept na Vepřové kostky „Pfefferico“ je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové kostky „Pfefferico“ budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vepřové kýty sáček tekuté marinády „Pfefferico“ (Albert) cibule, olej, sůl, tmavá instantní jíška, vývar.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové kostky „Pfefferico“
Recept na Vepřové kostky „Pfefferico“: Vepřové maso z kýty nakrájíme na kostky cca 3 x 3 cm a takto připravené kostky masa promícháme s polovinou sáčku marinády „Pfefferico“. Kostky masa necháme v chladu odležet asi 30 – 60 minut. Kostky masa poté orestujeme v pánvi bez oleje,(je již v marinádě, stejně jako sůl). V hrnci, si na oleji osmažíme nakrájenou cibuli do zlaté barvy a následně přidáme skoro hotové opečené kostky masa a dusíme cca 30 minut. Podlijeme asi 0,5 litrem vývaru z vepřových kostí a zeleniny, kdo nemá, může nahradit vodou s kostkou masoxu, ale „vývar z kostí je vývar z kostí“. Dusíme cca 30 minut. Poté co je maso měkké zahustíme tmavou instantní jíškou a cca 3 minuty ještě necháme vařit. Podáváme s těstovinami.
Poznámka k receptu na Vepřové kostky „Pfefferico“: Na tyto marinády, jsem asi "ujetej", ale jsou fakt super.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové kostky „Pfefferico“, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 30.09.2010
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg vepřové kýty sáček tekuté marinády „Pfefferico“ (Albert) cibule, olej, sůl, tmavá instantní jíška, vývar
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové kostky „pfefferico“,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové kostky „Pfefferico“ - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové kostky „Pfefferico“
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|