|
Recept na Vepřové karé s hořčicovou omáčkou, mladými výhonky česneku a cherry rajčaty
Recept na Vepřové karé s hořčicovou omáčkou, mladými výhonky česneku a cherry rajčaty je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové karé s hořčicovou omáčkou, mladými výhonky česneku a cherry rajčaty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
-500 g vepřového karé (pečeně) bez kosti -100 g (8 plátků) anglické slaniny -250 ml smetany -2 lžíce plnotučné hořčice -250 g cherry rajčat -svazek (12 kusů) mladých výhonků česneku -1 citron -sůl -pepř -olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové karé s hořčicovou omáčkou, mladými výhonky česneku a cherry rajčaty
Recept na Vepřové karé s hořčicovou omáčkou, mladými výhonky česneku a cherry rajčaty: Z masa odstraníme vrchní blánku s tukem a nařežeme ho na 4, pokud možno stejné, dlouhé špalíky. Každý špalík masa osolíme (počítáme se solí ze slaniny), opepříme a zabalíme ho do 2 plátků slaniny. Takto připravené maso opečeme dozlatava ze všech stran na suché pánvi (slanina pustí tuk). Do menšího kastrůlku nalijeme smetanu, přidáme hořčici, osolíme, opepříme a za občasného promíchnutí necháme částečně zredukovat. Na poslední chvíli přidáme na zjemění omáčky několik kapek citronu a promícháme. Výhonky česneku očistíme a oddělíme bílou část od zelené. Na pánvi s trochou oleje společně prohodíme česnekové výhonky a cherry rajčata. Ihned podáváme.
Poznámka k receptu na Vepřové karé s hořčicovou omáčkou, mladými výhonky česneku a cherry rajčaty: Fotopostup zde: http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/... *Ke každé porci můžeme přidat několik malých vařených brambůrek.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové karé s hořčicovou omáčkou, mladými výhonky česneku a cherry rajčaty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Miquel
- Datum vložení: 04.06.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: -500 g vepřového karé (pečeně) bez kosti -100 g (8 plátků) anglické slaniny -250 ml smetany -2 lžíce plnotučné hořčice -250 g cherry rajčat -svazek (12 kusů) mladých výhonků česneku -1 citron -sůl -pepř -olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové karé s hořčicovou omáčkou, mladými výhonky česneku a cherry rajčaty,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové karé s hořčicovou omáčkou, mladými výhonky česneku a cherry rajčaty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové karé s hořčicovou omáčkou, mladými výhonky česneku a cherry rajčaty
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|