|
Recept na Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší
Recept na Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1kg vepřového masa od žeber na roládu 300g tataráku (syrové hov. maso - worchester, sůl, pepř, žloutek, česnek, cibule) 1 hrnek vařené rýže 1 kelímek zakysané smetany cibule, sůl, pepř, mletá paprika, hl. mouka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší
Recept na Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší: Plát vepřového masa od žeber rozprostřeme, osolíme a opepříme. Na rozprostřené okořeněné maso položíme váleček tatarákové směsi do které jsme krátce před tím vmíchali hrnek uvařené rýže. Váleček hovězí směsi posypeme nasekanými listy medvědího česneku. Naplněný plát pevně převážeme režnou nití a pořádně zatáhneme. Výslednou roládu na povrchu potřeme mletou červenou paprikou. Roládu dáme péct na plech podlitou vývarem společně s nahrubo nakrájenou cibulí na 90 minut. Pečeme přiklopené cca 90 minut a ke konci nezakryté pro barvu. Šťávu z výpeku propasírujeme, zahustíme lžící mouky a 10 minut nechat provařit. Na závěr zjemníme zakysanou smetanou. Příloha rýže nebo vařený či opékaný brambor.
Poznámka k receptu na Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší: Když Vám zůstane tatarák a je potřeba jej urychleně zpracovat.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 21.09.2012
- Počet porcí: 6 - 8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1kg vepřového masa od žeber na roládu 300g tataráku (syrové hov. maso - worchester, sůl, pepř, žloutek, česnek, cibule) 1 hrnek vařené rýže 1 kelímek zakysané smetany cibule, sůl, pepř, mletá paprika, hl. mouka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová roláda plněná tatarákovou fáší,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová roláda plněná tatarákovou fáší
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|