|
Recept na Vepřová pečínka s bylinkovou náplní
Recept na Vepřová pečínka s bylinkovou náplní je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová pečínka s bylinkovou náplní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vepřové pečeně sůl mletý pepř 2 lučiny 4 trojúhelníčky taveného sýra 2 lžíce čerstvých bylinek(kopr,pažitka,kerblík) 150g anglické slaniny 200g čerstvých fazolových lusků brambory.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová pečínka s bylinkovou náplní
Recept na Vepřová pečínka s bylinkovou náplní: Maso opláchneme a osušíme. Na povrchu příčně nařízneme ve vzdálenosti 2-3cm do poloviny výšky masa. Pak maso osolíme a opepříme. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme dokřupava. Do misky dáme lučinu, tavený sýr, sůl, nasekané bylinky a polovinu slaniny. Vše promícháme a směsí naplníme řezy v mase. Naplněné maso dáme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme cca 1 hodinu v troubě vyhřáté na 180°C. Maso během pečení podléváme. Fazolky dáme na pánvičku, lehce je zalijeme výpekem z masa a podusíme doměkka, přidáme uvařené brambory a zbytek slaniny a necháme ještě společně prohřát.
Poznámka k receptu na Vepřová pečínka s bylinkovou náplní: Lenko, dávám bodík, protože Lučinu i lusky mám moc ráda..a navíc s masíčkem
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová pečínka s bylinkovou náplní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lemarti (Lenka)
- Datum vložení: 30.03.2010
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg vepřové pečeně sůl mletý pepř 2 lučiny 4 trojúhelníčky taveného sýra 2 lžíce čerstvých bylinek(kopr,pažitka,kerblík) 150g anglické slaniny 200g čerstvých fazolových lusků brambory
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová pečínka s bylinkovou náplní,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová pečínka s bylinkovou náplní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová pečínka s bylinkovou náplní
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|