|
Recept na Vepřová panenka s cibulovým zelím
Recept na Vepřová panenka s cibulovým zelím je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová panenka s cibulovým zelím budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Bramobry Olej sůl pepř koření na brambory dle chuti máslo 1 velká cibule / na osobu cca 1 dcl červeného vína (2cibule) cca 2 lžíce cukr krystal Vepřová panenka cca 3-4 plátky slaniny (záleží na velikosti panneky).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová panenka s cibulovým zelím
Recept na Vepřová panenka s cibulovým zelím: Brambory: Brambory omyjeme, nakrájíme, dáme na vymazaný plech, potřeme olejem a ochutíme kořením. Pečeme cca 50-60 minut na 160 stupňů (záleží na bramobrách) Zelí: Cibuli nakrájíme a dáme do kastrůlku restovat na másle, ke konci přidáme víno, necháme vypařit alkohol, přidáme cukr a ještě chvíli restujeme Panenka: Panenku omyjeme, osolíme,opepříme a potřeme olejem, vše na obou stranách. Zabalíme do slaniny a prudce orestujeme na všech stranách. Potom dáme do trouby cca na 160-170 stupňů na 20-25 minut. (Záleží na troubě, hlavně maso nepřesušit!)
Poznámka k receptu na Vepřová panenka s cibulovým zelím: danka: Omlouvám se Vám Danko, pokud Vám ta gramáž chybí. Bohužel, dělala jsem to od oka a myslím,že jí není zase tak potřeba. Brambor tolik, kolik sníte, zelí jsem psala, že cca 1 velká cibule/na osobu, panenky kolik chceme a slaniny podle toho, kolik použijeme masa. Víno a cukr jsem dělala od oka..
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová panenka s cibulovým zelím, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Monikiska
- Datum vložení: 21.04.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Bramobry Olej sůl pepř koření na brambory dle chuti máslo 1 velká cibule / na osobu cca 1 dcl červeného vína (2cibule) cca 2 lžíce cukr krystal Vepřová panenka cca 3-4 plátky slaniny (záleží na velikosti panneky)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová panenka s cibulovým zelím,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová panenka s cibulovým zelím - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová panenka s cibulovým zelím
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|