Recept na Vepřová panenka a rizoto s liškami
Recept na Vepřová panenka a rizoto s liškami je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová panenka a rizoto s liškami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vepřová panenka rýže Arborio lišky nebo jiné čerstvé houby 1 litr vývaru 1 dl bílého vína 1 cibule sůl pepř bylinky - např. tymíán olivový olej máslo parmazán.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová panenka a rizoto s liškami
Recept na Vepřová panenka a rizoto s liškami: Panenku odblaníme, osolíme, opepříme, potřeme ol. olejem a zprudka opečeme ze všech stran. Poté vložíme do pekáčku a dáme do trouby cca na 160st na 20 minut. Na ol. oleji zpěníme cibulku najemno, přidáme rýži na rizoto a necháme rýži obalit v oleji. Zastříkneme bílým vínem a necháme odpařit. Poté přidáváme vývar, dokud ho rýže snese. Po 15 minutách přidáme pokrájené houby. Na konci přidáme kostičku másla a nastrouhaný parmazán dle chuti.
Poznámka k receptu na Vepřová panenka a rizoto s liškami: Nádhera
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová panenka a rizoto s liškami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Miabella (Kristýna Hanzlová)
- Datum vložení: 31.10.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: vepřová panenka rýže Arborio lišky nebo jiné čerstvé houby 1 litr vývaru 1 dl bílého vína 1 cibule sůl pepř bylinky - např. tymíán olivový olej máslo parmazán
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová panenka a rizoto s liškami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová panenka a rizoto s liškami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová panenka a rizoto s liškami
|
|