|
Recept na Vepřová na šlehačce
Recept na Vepřová na šlehačce je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová na šlehačce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky vepřové kotlety bez kosti sůl, grilovací koření, pepř 1 kg brambor 3 stroužky česneku sůl, drcený kmín 2 smetany 33% olej nebo sádlo.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová na šlehačce
Recept na Vepřová na šlehačce: 1. Vepřové maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. 2. Brambory oloupeme a pokrájíme na silnější plátky, které v míse promícháme se solí, drceným kmínem a prolisovaným česnekem. Předehřejeme troubu na 200°C. 3. V hlubší zapékací míse s víkem rozehřejeme sádlo nebo olej a na něm opečeme maso z obou stran. 4. Na opečené maso rovnoměrně rozvrstvíme brambory a zakryjeme poklicí. Necháme péct až jsou brambory téměř měkké. 5. Zalijeme smetanami a odkryté pečeme až smetany zhoustnou a povrch zezlátne.
Poznámka k receptu na Vepřová na šlehačce: jednoduché a dobré dělám velmi podobně, jenom tu smetanu tam naliji ještě před pečením, takže se téměř celá vsákne do masa a brambor
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová na šlehačce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: veru.hol
- Datum vložení: 08.05.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky vepřové kotlety bez kosti sůl, grilovací koření, pepř 1 kg brambor 3 stroužky česneku sůl, drcený kmín 2 smetany 33% olej nebo sádlo
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová na šlehačce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová na šlehačce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová na šlehačce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|