|
Recept na Vepřová kýta
Recept na Vepřová kýta je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřová kýta budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g vepřové kýty, 250 g dušené šunky vcelku, 1 velký pórek, 2 cibule, 150 g žampionů, 90 g červené řezané sterilované kápie, 2 dl červeného vína, olej, sůl, mletý pepř, česnek, sojová omáčka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová kýta
Recept na Vepřová kýta: Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, obalíme v solamylu a prudce opečeme spolu s česnekem nakrájeným na plátky. Přidáme nakrájenou cibuli, žampiony, kápii a zlehka orestujeme. Vmícháme nakrájený pórek, zakapeme sojovou omáčkou, zalijeme červeným vínem a necháme ještě chvíli restovat. Na talíři ozdobíme nakrájenou šunkou a podáváme s vařenými brambory.
Poznámka k receptu na Vepřová kýta: Nevim kolik se tam ma davat toho solamilu, ale když je tam psano obalime, tak klasika jako řízek a podle mě je to peknej hnus nic horšího jsem nejedla. Slizky jak nevim co i chutově hrozny. Za me teda todle jidlo zadny uspech nemá :/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová kýta, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: www.toprecepty.cz
- Datum vložení: 15.04.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600 g vepřové kýty, 250 g dušené šunky vcelku, 1 velký pórek, 2 cibule, 150 g žampionů, 90 g červené řezané sterilované kápie, 2 dl červeného vína, olej, sůl, mletý pepř, česnek, sojová omáčka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová kýta,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová kýta - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová kýta
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|