RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřová kotletka podle paní hajné.

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřová kotletka podle paní hajné., recepty Vepřová kotletka podle paní hajné., Vepřová, kotletka, podle, paní, hajné.


Recept na Vepřová kotletka podle paní hajné.

Recept na Vepřová kotletka podle paní hajné. je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřová kotletka podle paní hajné. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg vepřová kotleta bez kosti, to je asi šest až osm porcí. 300 gramů houby nejlépe lišky. 75 gramů ....Anglické slaniny nebo jen špeku. 2 vejce , cibule to odhadneš. Sůl, pepř, lžíce hořčice, trochu hladké mouky, sardelovou pastu, sádlo nebo olej..

Vepřová kotletka podle paní hajné.
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřová kotletka podle paní hajné.

Recept na Vepřová kotletka podle paní hajné.:
Nebuď smutná, je to hračka. V pátek cestou z práce navštiv svého řezníka, mrkni na něj, to zabírá a kup kilečko kotletky bez kosti, určitě Ti vybere pěkný kousek a pokud opravdu zabralo mrkání, tak se ještě usměj a on Ti udělá do té kotletky kapsu. Pusť miláčka na pivko a ráno mu nic nevyčítej, víš, jak na něj, když něco potřebuješ. Povzdechni si, že bys /samozřejmě pro něj/ uvařila dobrotu, ale potřebovalo by to houby. Teda lišky čerstvé, neboj, už opravdu rostou. A začnou se dít věci. Odpoledne se ztratí a navečer jsou lišky doma. Stačí dvě hrsti. A teď, anebo ráno to bude lepší, načasuj to na konec týdne, neděle je ten správný den. A začni. Oloupej velkou cibuli, opravdu velkou, nebo raději dvě střední. A dej je na kousek sádla nadrobno nasekané, teda ty cibule a smaž až do zlatova. Nakrájej na kostičky slaninu, samozřejmě anglická může být, stačí i ten špek. Dej na pánev a rozpusť ho. Nasyp nakrájenou polovinu lišek a podus je se slaninou. Přidej lžíci té smažené cibulky, osol, opepři a vraž tam tři vajíčka. Nech to srazit a mírně vychladit. Naplň tu kapsu a zašpejluj jako na fotce a převaž provázkem, jak je vidět. Ale samo sebou udělej to podle svého. Osol, opepři a přidej do té opečené cibule a nech také opéct z obou stran. Přidej lžíci hořčice, zarestuj, podlij vodou, přidej ostatní nakrájené lišky, přikryj poklicí a nech dusit. Hodinka a čtvrt by stačila, snad ještě chvilku, ale to už odhadneš, jsi šikovná. Poté maso vyndej, přidej trošku sardelové pasty – podle vlastní chuti. A případně trošku zahusti, někdo škrobem, někdo moukou ve vodě rozšlehanou a někdo jíškou. Masíko nakrájej, přidej rýži, knedlík, brambor, záleží na zvyku. Salátek z okurek a rajčat se hodí výtečně .

Poznámka k receptu na Vepřová kotletka podle paní hajné.:
Trochu bílého před obědem, trochu po obědě a bude tě milovat, na rukou nosit a chválit a chválit. Večer mrkni na miláčka a se slovy chce se mi nějak spát šup do ložnice. A dál ….. on ví. Krásné ráno. Neděle byla skvělá. Dobrou chuť a krásný den.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová kotletka podle paní hajné., kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: jan.alois (Honza Alois)
  • Datum vložení: 22.08.2011
  • Počet porcí: cca 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1 kg vepřová kotleta bez kosti, to je asi šest až osm porcí. 300 gramů houby nejlépe lišky. 75 gramů ....Anglické slaniny nebo jen špeku. 2 vejce , cibule to odhadneš. Sůl, pepř, lžíce hořčice, trochu hladké mouky, sardelovou pastu, sádlo nebo olej.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová kotletka podle paní hajné., pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová kotletka podle paní hajné. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová kotletka podle paní hajné.

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist