RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice, recepty Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice, Vepřová, játra, na, hříbkách,rajčatech, paprice


Recept na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice

Recept na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1/2 kg vepřových jater tuk 1 cibule 4-6 nakrájených hřibů(nemáme-li čerstvé,ani sušené,můžou být žampiony ve sl.nálevu bez nálevu) 2 rajčata zbavená slupek 1 zelená paprika 1 kl celého kmínu 1 balení Gustoso-Fix goulash(Kaufland do 10,-kč) 1 pl libečku(nemusí být) hrst nakrájené natě jarní cibulky,nebo zelená část pórku sůl,pepř na dochucení hotového pokrmu.

Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice

Recept na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice:
Opláchnutá vepřová játra nakrájíme na plátky a po stranách nařízneme,aby se nám při úpravě moc nekroutila. Cibuli nakrájíme nadrobno na tuku zpěníme,vložíme játra a zprudka opečeme. Přidáme na plátky nakrájené hříbky,na čtvrtky nakrájená rajčata a na proužky nakrájenou papriku.Promícháme a přiklopíme pokličkou.Jakmile vše pustí šťávu,vmícháme v O,5 l vody rozmíchaný Fix,přivedeme k varu a pak na mírném ohni podusíme doměkka. Do hotového pokrmu přidáme je-li třeba koření,pak libeček a zelenou nať. Podáváme s rýží,knedlíkem,těstovinami aj Jako příloha se hodí okurkový,rajčatový,zeleninový salát.

Poznámka k receptu na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice:
Je to rychlé a finančně nenáročné jídlo.Pokud budete vařit z většího množství,dá se druhý den do pokrmu přimíchat zakysaná smetana a máte zase něco jiného :-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 12.10.2010
  • Počet porcí: 4-5 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 1/2 kg vepřových jater tuk 1 cibule 4-6 nakrájených hřibů(nemáme-li čerstvé,ani sušené,můžou být žampiony ve sl.nálevu bez nálevu) 2 rajčata zbavená slupek 1 zelená paprika 1 kl celého kmínu 1 balení Gustoso-Fix goulash(Kaufland do 10,-kč) 1 pl libečku(nemusí být) hrst nakrájené natě jarní cibulky,nebo zelená část pórku sůl,pepř na dochucení hotového pokrmu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra na hříbkách,rajčatech a paprice

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist