|
Recept na Vepřová játra na bazalce a rajčatech
Recept na Vepřová játra na bazalce a rajčatech je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Vepřová játra na bazalce a rajčatech budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg vepřových jater solamyl (jemný bramborový škrob) 1 větší cibule 12 ks cherry rajčátek 2 PL nasekané čerstvé bazalky 1 PL slunečnicových semínek (kdo nemá, nic se neděje) 2 PL sojové omáčky trochu mletého pepře tuk na smažení (olej, sádlo).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřová játra na bazalce a rajčatech
Recept na Vepřová játra na bazalce a rajčatech: Játra opláchneme, osušíme, nakrájíme na plátky, mírně z obou stran opepříme a poprášíme solamylem. Na větší pánvi rozehřejeme tuk a játra zprudka po 4 minutách z každé strany opečeme. Mezitím si oloupeme cibuli, nakrájíme na osminky a oprané rajčátka na půlky. Po osmažení dáme játra stranou a ve výpeku orestujeme cibuli, přidáme slunečnicová semínka, nasekanou bazalku, rajčátka- 3 minutky zarestujeme, přidáme sojovou omáčku, vložíme zpět játra, podlijeme 2 dl vody a pod pokličkou na mírném plameni dusíme 10 minut. Dochucovat nemusíme- bazalka, rajčátka a sojovka si už poradí:-) Podáváme s rýží nebo uvařeným a na troše tuku opečeným bramborem.
Poznámka k receptu na Vepřová játra na bazalce a rajčatech: Jana Remkova:A Ty jsi ho vidělaJani díkyAž teď jsem si všimla,že mám asi špatnou kategoriiTo má být v Pokrmech z vnitřností
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřová játra na bazalce a rajčatech, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 01.07.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1/2 kg vepřových jater solamyl (jemný bramborový škrob) 1 větší cibule 12 ks cherry rajčátek 2 PL nasekané čerstvé bazalky 1 PL slunečnicových semínek (kdo nemá, nic se neděje) 2 PL sojové omáčky trochu mletého pepře tuk na smažení (olej, sádlo)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřová játra na bazalce a rajčatech,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřová játra na bazalce a rajčatech - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřová játra na bazalce a rajčatech
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|