Recept na Velikonoční nádivka
Recept na Velikonoční nádivka je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Velikonoční nádivka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
40 dkg vareneho masa z plecka nebo libovy bucek 30 dkg vareneho uzeneho 8 vajec zvlášt bílky a žloutky 8 rohliku vyvar z veproveho masa sul muskatovy orisek zelena petrzelka tuk.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Velikonoční nádivka
Recept na Velikonoční nádivka: Rohliky nakrajime na kosticky a zvlhcime je veprovym vyvarem. Potom pridame zloutky, drobne nakrajene veprove i uzene, sul, trochu musk. orisku a rozsekanou petrzelku. Z bilku uslehame tuhy snih, ktery do smesi lehce vmichame. Nadobu na peceni vymazeme tukem a vlozime do ni nadivku. Peceme cca 1 hodinku v troube pri 180-210 stupnich. Prochladlou nadivku pak vyklopime a nakrajime na uhledne rezy.
Poznámka k receptu na Velikonoční nádivka: Nejlepsi je na to maly hluboky pekacek. K tomu je dobre pecivo nebo zeleninovy salat:-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Velikonoční nádivka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: christynka20
- Datum vložení: 02.06.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 40 dkg vareneho masa z plecka nebo libovy bucek 30 dkg vareneho uzeneho 8 vajec zvlášt bílky a žloutky 8 rohliku vyvar z veproveho masa sul muskatovy orisek zelena petrzelka tuk
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na velikonoční nádivka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Velikonoční nádivka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Velikonoční nádivka
|
|