|
Recept na Vařený jazyk - přírodní, smažený
Recept na Vařený jazyk - přírodní, smažený je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Vařený jazyk - přírodní, smažený budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vepřových jazyků (4-5 ks dle velikosti) 3 l vody 1 cibule 1 palička česneku 4 bobkové listy 6 kuliček nového koření 6 kuliček černého pepře sůl křen, hořčice, chléb.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vařený jazyk - přírodní, smažený
Recept na Vařený jazyk - přírodní, smažený: Vodu dáme vařit a oloupeme si cibuli a česnek. Do vroucí vody vložíme omyté jazyky, přidáme sůl, oloupanou a napůl rozkrojenou cibuli i česnek. Dále přidáme koření, přiklopíme poličkou a vaříme cca 1,5 - 2 hodiny. V průběhu vaření občas zamícháme. Po uvaření vyjmeme jazyky na talíř, stáhneme nožem slupku, která se odděluje od vlastního masa. Jazyk nakrájíme na plátky. Takto upravený jazyk můžeme podávat s hořčicí, křenem, chlebem nebo jej klasicky obalit v trojobalu (hladká mouka, rozšlehané vajíčko a strouhanka) a smažit jako řízek. Je to velmi chutné a téměř ihned hotové. Usmažený jazyk můžeme podávat s bramborovou kaší, zeleninovým salátem a pod.
Poznámka k receptu na Vařený jazyk - přírodní, smažený: Jsou výborné :P
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vařený jazyk - přírodní, smažený, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cardanka (Jana)
- Datum vložení: 27.11.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 1 kg vepřových jazyků (4-5 ks dle velikosti) 3 l vody 1 cibule 1 palička česneku 4 bobkové listy 6 kuliček nového koření 6 kuliček černého pepře sůl křen, hořčice, chléb
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vařený jazyk - přírodní, smažený,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vařený jazyk - přírodní, smažený - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vařený jazyk - přírodní, smažený
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|