Recept na Valašské topinky
Recept na Valašské topinky je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Valašské topinky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g drůbežích jater 1/2 střední cibule 100 ml vody 1/4 kostky Masoxu 1 polévková lžíce rovná hladké mouky špetka chilli koření 1/2 malého stroužku česneku prolisovaného 5 krajíců chleba 1vejce.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Valašské topinky
Recept na Valašské topinky: Chleba namočíme jednou stranou do rozšlehaného vajíčka a usmažíme jen z té jedné strany. Na pánev dáme trošku oleje, přidáme drobně nakrájenou cibuli a lehce osmahneme. Játra nakrájíme na malé kousky, přidáme k cibuli, okořeníme chilli a chvíli podusíme. Ve vodě rozšleháme mouku, zamícháme do jater, přidáme Masox a česnek a za občasného promíchání provaříme(asi 5 minut). Játra dáme na chleba z té strany, jak je vejce. Posypeme pórkem - v původním recetu je posypat strouhaným sýrem a pórkem.
Poznámka k receptu na Valašské topinky: Zroj - starší vydání časopisu Tina
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Valašské topinky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: eva hubova
- Datum vložení: 29.04.2010
- Počet porcí: na 5 krajíců chleba
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 250 g drůbežích jater 1/2 střední cibule 100 ml vody 1/4 kostky Masoxu 1 polévková lžíce rovná hladké mouky špetka chilli koření 1/2 malého stroužku česneku prolisovaného 5 krajíců chleba 1vejce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na valašské topinky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Valašské topinky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Valašské topinky
|
|