|
Recept na Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Recept na Uzený vývar s uzenými knedlíčky je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Uzený vývar s uzenými knedlíčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
vývar z uzeného masa(když se s ním počítá na druhé jídlo, použila jsem krkovici) mrkev petržel celerový řapík malá cibulka proužek másla a lžička oleje(kdyby mi to došlo, použila bych vysrážený ztuhlý uzený tuk) pepř, sůl libeček a petrželka na knedlíčky: pěkná hrst uzeného mletého masa 2 vejce pepř, sůl sušený česnek strouhanka dle potřeby.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Recept na Uzený vývar s uzenými knedlíčky: Vývar z uzeného masa si dáme stranou. Nahřejeme v hrnci olej, rozpustíme v něm máslo a na tuku orestujeme cibulku do sklovata. Přihodíme pokrájenou zeleninu a také orestujeme, až se rozvoní a lehce osmahne. Zalijeme vývarem a necháme chvíli provařit. V misce smícháme mleté uzené, vajíčka,koření a strouhanku. Vypracujeme polotuhou hmotu, ze které ušmoulíme knedlíčky. Dáme si vařit vodu s bujonem a když vře, naházíme knedlíčky. Necháme tak 5-10min povařit. Hotové vybereme a dáme do polévky. přidáme zelené koření, dochutíme dle potřeb solí a pepřem a je hotovo.
Poznámka k receptu na Uzený vývar s uzenými knedlíčky: Včera jsme měli plněné knedlíky a zbylo mi mleté uzené a voda po vařeném uzeném. Maso jsem dala do mrazu a pak moje polovička zatoužila po uzené polévce, která mi nic moc neříká. Tak jsem dnes zaimprovizovala a hle..snědla jsem bez keců misku a pochutnala si ;-) snad bude chutnat i polovičce.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzený vývar s uzenými knedlíčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: srettka
- Datum vložení: 26.12.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: vývar z uzeného masa(když se s ním počítá na druhé jídlo, použila jsem krkovici) mrkev petržel celerový řapík malá cibulka proužek másla a lžička oleje(kdyby mi to došlo, použila bych vysrážený ztuhlý uzený tuk) pepř, sůl libeček a petrželka na knedlíčky: pěkná hrst uzeného mletého masa 2 vejce pepř, sůl sušený česnek strouhanka dle potřeby
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzený vývar s uzenými knedlíčky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzený vývar s uzenými knedlíčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzený vývar s uzenými knedlíčky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|