Recept na Uzené s cibulovým přelivem
Recept na Uzené s cibulovým přelivem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Uzené s cibulovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky uzeného masa 2-3 cibule 1 lžička cukru 1 stroužek česneku 1 lžíce hladké mouky 500 ml silného masového vývaru (i z masoxu) 1 lžíce oleje 1 lžíce másla pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzené s cibulovým přelivem
Recept na Uzené s cibulovým přelivem: Cibuli nakrájíme nadrobno a na směsi oleje a másla ji za stálého promíchávání opečeme dohněda (cca 15-20 minut na nízké teplotě). Zhruba v polovině času ji zasypeme lžičkou cukru, aby zkaramelizovala. Ke konci přidáme prolisovaný česnek a necháme ho pouze rozvonět. Hotovou cibulku posypeme hladkou moukou, dobře prosmahneme a zalijeme studeným vývarem. Provaříme a dochutíme solí a pepřem. Tepelně opracované maso vložíme do omáčky prohřát.
Poznámka k receptu na Uzené s cibulovým přelivem: Podáváme s bramborovým knedlíkem či noky a se špenátem, případně kysaným zelím.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzené s cibulovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 25.10.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 4 plátky uzeného masa 2-3 cibule 1 lžička cukru 1 stroužek česneku 1 lžíce hladké mouky 500 ml silného masového vývaru (i z masoxu) 1 lžíce oleje 1 lžíce másla pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzené s cibulovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzené s cibulovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzené s cibulovým přelivem
|
|