|
Recept na Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Recept na Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
150 g uzeného bůčku 150 g uzeného masa (nebo z žeber) necelý hrnek (nejlépe) červených fazolí večer namočit 100 g celeru 1 paprika (nebo kousek zelené a kousek červené pro barevnost) ¾ l masového vývaru sůl, čerstvě mletý pepř, lžička sladké mleté papriky 1 lžíce plnotučné hořčice ½ kelímku kysané smetany ½ kelímku smetany.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
Recept na Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce: Troubu rozpálíme na 200st. Najemno nakrájený bůček osmahneme přímo v pekáčku, ve kterém budeme péct. Přisypeme nahrubo nastrouhaný celer-chviličku orestujeme, pokrájené uzené maso, pokrájenou papriku a fazole. Okořeníme mletou paprikou, pepřem a zalijeme vývarem. Já jsem nesolila vůbec (uzené + vývar slaný), ale na závěr si ochuťte podle sebe. V troubě dusíme na 200st. asi 45-50min., dokud nejsou fazole měkké (pokud použijete sterilované, tak přidáte před koncem a dobu dušení zkrátíte asi na 30min. Vyndáme z trouby a nakonec vmícháme směs smetany, zakysané smetany a hořčice - vše si důkladně smícháme předem. Jen zamícháme, už nevaříme. Příloha: jak chcete, ale stačí jen tak s chlebem, nebo topinkou… a je dobré udělat si dost omáčky...
Poznámka k receptu na Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce: Slovenský časopis "Dobré jedlo"
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jahoda
- Datum vložení: 14.06.2012
- Počet porcí: 3-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 150 g uzeného bůčku 150 g uzeného masa (nebo z žeber) necelý hrnek (nejlépe) červených fazolí večer namočit 100 g celeru 1 paprika (nebo kousek zelené a kousek červené pro barevnost) ¾ l masového vývaru sůl, čerstvě mletý pepř, lžička sladké mleté papriky 1 lžíce plnotučné hořčice ½ kelímku kysané smetany ½ kelímku smetany
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzené s celerem a fazolí v hořčicové omáčce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|