RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Uzenářské hovězí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Uzenářské hovězí, recepty Uzenářské hovězí, Uzenářské, hovězí


Recept na Uzenářské hovězí

Recept na Uzenářské hovězí je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Uzenářské hovězí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 g hovězí kýty 50 g anglické slaniny 1 pikantní klobása 70 g šunky vcelku (ne lisované) 1 cibule 1 lžička sladké mleté papriky 100 ml zakysané smetany 1 lžíce hladké mouky vývar olej pepř sůl.

Uzenářské hovězí
Zvětšit obrázek

Recept na Uzenářské hovězí

Recept na Uzenářské hovězí:
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. V kastrolu rozehřejeme olej a maso na něm necháme zprudka zatáhnout. Opečeme z obou stran dohněda a vyjmeme. Do výpeku vsypeme drobně nakrájenou cibuli a orestujeme ji dosvětlehněda. Vrátíme maso i se šťávou, kterou mezitím pustilo, a společně podusíme, dokud se tekutina nevypaří. Zalijeme vývarem tak, aby se maso dusilo a dusíme doměkka, přičemž průběžně doléváme vývar. V jiném kastůlku roztopíme proužky slaniny a půlkolečka klobásy a v tuku, který pustily, zároveň osmahneme špalíčky šunky. Zasypeme paprikou, promícháme a hned odstavíme. Do šťávy k měkkému hovězímu přidáme zakysanou smetanu rozšlehanou s hladkou moukou, provaříme a na závěr přidáme uzeniny s paprikou. Podáváme s knedlíkem nebo rýží.

Poznámka k receptu na Uzenářské hovězí:
Upraveno podle "2000 nejlepších receptů".

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Uzenářské hovězí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 02.05.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 400 g hovězí kýty 50 g anglické slaniny 1 pikantní klobása 70 g šunky vcelku (ne lisované) 1 cibule 1 lžička sladké mleté papriky 100 ml zakysané smetany 1 lžíce hladké mouky vývar olej pepř sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na uzenářské hovězí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Uzenářské hovězí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Uzenářské hovězí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist