|
Recept na Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Recept na Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová je zařazen v kategorii moučníky - Řezy.
K přípravě Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
TĚSTO: 2 hrnky hladké mouky 1 hrnek cukru 1 hrnek mléka pokojové teploty 1/2 hrnku oleje 2 celá vejce 1 prášek do pečiva TVAROHOVÁ NÁPLŇ: 2 tvarohy (já dala ve vaničce) 1 hrnek cukru 1 vanilkový cukr 1 vanilkový pudink prášek 2 celá vejce 1 hrnek mléka(pokud máme tvaroh ve vaničce tak mléka tak 3/4 hrnku) POVIDLA - asi půl hrnku.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Recept na Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová: Všechny přísady na těsto vyšleháme v míse . V druhé míse si zpracujeme tvarohovou náplň- opět vše smícháme dohromady - tvarohy, cukr, pudink / prášek/, vejce a mléko (máme-li tvaroh ve vaničce, dáme trochu méně). Na plech vyložený papírem vylijeme polovinu těsta, roztáhneme až do krajů. Na to vylijeme celou tvarohovou náplň jako druhou vrstvu. Povidla poklademe malou lžičkou do této náplně, tak, jako bychom kladli ovoce. Nakonec to celé zalijeme zbytkem těsta. Dáme pozvolna péct do vyhřáté trouby na cca 160st dozlatova, je opravdu výborná a chutná podobně jako hanácké koláče. Můžeme na povrchu pocukrovat ( já nedělám)
Poznámka k receptu na Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová: SKVĚLÁÁ dávám bod
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: petdoly
- Datum vložení: 04.09.2011
- Počet porcí: plech cca 25x35cm
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
- Suroviny: TĚSTO: 2 hrnky hladké mouky 1 hrnek cukru 1 hrnek mléka pokojové teploty 1/2 hrnku oleje 2 celá vejce 1 prášek do pečiva TVAROHOVÁ NÁPLŇ: 2 tvarohy (já dala ve vaničce) 1 hrnek cukru 1 vanilkový cukr 1 vanilkový pudink prášek 2 celá vejce 1 hrnek mléka(pokud máme tvaroh ve vaničce tak mléka tak 3/4 hrnku) POVIDLA - asi půl hrnku
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|