|
Recept na Ukrajinský boršč s fazolemi
Recept na Ukrajinský boršč s fazolemi je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Ukrajinský boršč s fazolemi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřové maso s kostí hovězí maso, může být i s kostí červená řepa velké červené fazole cibule brambory nové koření, bobkový list, peř, sůl kysaná smetana (jogurt) sladká smetana (na vaření).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ukrajinský boršč s fazolemi
Recept na Ukrajinský boršč s fazolemi: Uvaříme do měkka fazole a červenou řepu (já ji nikdy neuvařím, aby mi zůstala červená barva, tak používám zavařenou řepu bez nálevu). Z masa s kostí, bobkového listu a nového koření uděláme vývar. Jak je hotový, do vývaru dáme uvařit brambory, mezitím obereme maso a orestujeme cibulku. Jak jsou brambory uvařené, přidáme cibulku, fazole, řepu, osolíme, malinko pepře a dochutíme kysanou smetanou (může být i jogurt) a sladkou smetanou, aby se chutě vyrovnaly. Množství neuvádím, babička ho vždy vaří od oka, tak i já. Takže si každý přidá surovin dle chuti :)
Poznámka k receptu na Ukrajinský boršč s fazolemi: Receptů na boršč je tu dost, ale tento je opravdu přímo z Ukrajiny-od manželové babičky, která z Ukrajiny pochází. A také trošku jiný, protože tam kde babička bydlela do něj nedávali zelí. :) Manžel ho miluje a i když není jako od babičky, chutná mu ten můj taky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ukrajinský boršč s fazolemi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Arween
- Datum vložení: 27.02.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Vepřové maso s kostí hovězí maso, může být i s kostí červená řepa velké červené fazole cibule brambory nové koření, bobkový list, peř, sůl kysaná smetana (jogurt) sladká smetana (na vaření)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ukrajinský boršč s fazolemi,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ukrajinský boršč s fazolemi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ukrajinský boršč s fazolemi
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|