Recept na Úhoř po italsku
Recept na Úhoř po italsku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Úhoř po italsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
úhoř 2 cibule 80 g oleje 200 g čerstvé nebo naložené houby 1 dcl bílého vína malý rajčatový protlak Sůl Pepř Petrželka, cibulka, apod. na ozdobu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Úhoř po italsku
Recept na Úhoř po italsku: Staženého úhoře naporcujeme na 3cm kousky, osolíme, opepříme a opečeme v rozpáleném oleji. Opečeného úhoře vyjmeme a uložíme v teple. Na oleji po opékání úhoře osmažíme najemno nakrájenou cibuli a houby. Měkké houby podlijeme vínem, přidáme rajčatový protlak. Vložíme úhoře a zvolna dusíme pod pokličkou asi 10 minut. Podle nutnosti podléváme vínem. Podáváme s vařeným bramborem ozdobeným sekanou petrželkou či natí cibulky.
Poznámka k receptu na Úhoř po italsku: Zdroj – Rybářská kuchařka, autor Jiří Kráčmar.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Úhoř po italsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jiri V. (Jiří Vranka)
- Datum vložení: 15.05.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: úhoř 2 cibule 80 g oleje 200 g čerstvé nebo naložené houby 1 dcl bílého vína malý rajčatový protlak Sůl Pepř Petrželka, cibulka, apod. na ozdobu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Úhoř po italsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Úhoř po italsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Úhoř po italsku
|
|