|
Recept na Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem
Recept na Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem je zařazen v kategorii moučníky - ostatní.
K přípravě Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 vejce 4 PL vody 100 ml oleje 150 g měkkého tvarohu 220 g polohrubé mouky 100 g kokosu 130 g třtinového cukru 1 prášek do pečiva 3 PL máku 2 - 3 PL kaštanového krému + jahody nebo jiné ovoce.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem
Recept na Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem: Vejce ušleháme s třtinovým cukrem a vodou do pěny. Postupně přiléváme olej, přidáme tvaroh a nakonec opatrně vmícháme polohrubou mouku s práškem do pečiva. Odebereme polovinu těsta a dáme stranou. Do druhé poloviny těsta zamícháme mák smíchaný s kokosem a drcenými mandlemi. Jahody, / nebo meruňky nebo jiné ovoce / omyjeme a pokrájíme na poloviny. První část těsta nalijeme do formy, poklademe jahodami a přelijeme druhou částí těsta, smíchanou s mákem a kokosem. Nakonec, povrch bábovky po troškách pokapeme kaštanovým krémem. Bábovku dáme péci do vyhřáté trouby po dobu 20 minut na 200 stupňů, dál pak dopečeme na 160 stupňů po dobu 35 minut. Kontrolujeme špejlí. Posypeme cukrem, nebo zdobíme topingem.
Poznámka k receptu na Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem: Majka8: Majko, asi není pokaždé, já jsem ho za 61 let viděla poprvé, měla ho zde cukrárna v Praze na Revoluční a byla to "akce" italských a francouských dobrot"- jinak mají snad někde kaštanové pyré, ale neviděla jsem ho, prý je k sehnání, psaly holky tady, optej se naší rebečky, zda neví, kde ho mají?
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 31.07.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Ostatní
- Suroviny: 4 vejce 4 PL vody 100 ml oleje 150 g měkkého tvarohu 220 g polohrubé mouky 100 g kokosu 130 g třtinového cukru 1 prášek do pečiva 3 PL máku 2 - 3 PL kaštanového krému + jahody nebo jiné ovoce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tvarohová bábovka ii. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tvarohová bábovka II. s mákem, kaštanovým krémem a ovocem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|