Recept na Tuňák grilovaný "po francouzsku"
Recept na Tuňák grilovaný "po francouzsku" je zařazen v kategorii grilování.
K přípravě Tuňák grilovaný "po francouzsku" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 steaky z tuňáka (cca po 200g) Francouzská marináda: 100 g másla 75 ml bílého suchého vína 2 polévkové lžíce čerstvých tymiánových lístků 1 polévková lžíce hrubozrnné hořčice mořská sůl čerstvě mletý pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tuňák grilovaný "po francouzsku"
Recept na Tuňák grilovaný "po francouzsku": Nejdříve si připravíme marinádu. Máslo přepustíme a smícháme se všemi přísadami. Do marinády naložíme steaky z tuňáka. Marinujeme minimálně 1 hodinu - čím déle, tím lépe. Před přípravou jen necháme okapat - neosušujeme a dáme na rozehřátý gril. Grilujeme asi 2 minuty z každé strany. Steak by neměl být úplně propečený - pak je suchý.
Poznámka k receptu na Tuňák grilovaný "po francouzsku": Já měl jako přílohu smažené bramborové mřížky a grilovanou slaninu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tuňák grilovaný "po francouzsku", kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Dooga
- Datum vložení: 04.10.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Grilování
- Suroviny: 4 steaky z tuňáka (cca po 200g) Francouzská marináda: 100 g másla 75 ml bílého suchého vína 2 polévkové lžíce čerstvých tymiánových lístků 1 polévková lžíce hrubozrnné hořčice mořská sůl čerstvě mletý pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tuňák grilovaný "po francouzsku",
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tuňák grilovaný "po francouzsku" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tuňák grilovaný "po francouzsku"
|
|