|
Recept na Třízeleninová polévka, i pro začátečníky
Recept na Třízeleninová polévka, i pro začátečníky je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Třízeleninová polévka, i pro začátečníky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 hrnek(250 ml)malých bílých fazolí, 1/2 obří kedlubny, 1/4 hlávkového zelí, veliká brambora, zeleninový vývar(kostka, nebo tekuté), 2 lžíce hladké mouky, tuk na jíšku, 1 jarní cibulka, kousek pórku-nemusí být, sůl, pepř..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Třízeleninová polévka, i pro začátečníky
Recept na Třízeleninová polévka, i pro začátečníky: Do hrnce si dáme vařit fazole. Do mísy si nakrájíme zelí na proužky, kedlubnu a bramboru na čtverečky, jarní cibulku bílou část a pórek na kolečka. V druhém hrnci si uděláme jíšku z tuku a mouky na světlou barvu, zalijeme vodou, prošleháme a když začnou fazole měknout přidáme je do polévky i s vývarem, ve kterém se vařily a nakrájené zelí, přidáme zeleninový vývar, pepř a necháme vařit. Po 15ti minutách, přidáme kedlubnu, brambory, bílou část cibulky, pórek a vaříme dokud nejsou všechny suroviny měkké, dosolíme a do hotové polévky dáme nakrájenou zelenou část cibulky.
Poznámka k receptu na Třízeleninová polévka, i pro začátečníky: Potřebovala jsem dodělat zelí, než se bude kupovat nové a tak mě napadla tato polévka. Je lehká, nic složitého a přitom je moc dobrá. Budu ráda, když jí vyzkoušíte!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Třízeleninová polévka, i pro začátečníky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 29.08.2012
- Počet porcí: 3 litry
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1 hrnek(250 ml)malých bílých fazolí, 1/2 obří kedlubny, 1/4 hlávkového zelí, veliká brambora, zeleninový vývar(kostka, nebo tekuté), 2 lžíce hladké mouky, tuk na jíšku, 1 jarní cibulka, kousek pórku-nemusí být, sůl, pepř.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na třízeleninová polévka, i pro začátečníky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Třízeleninová polévka, i pro začátečníky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Třízeleninová polévka, i pro začátečníky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|