Recept na Treska zapečená v jogurtu
Recept na Treska zapečená v jogurtu je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Treska zapečená v jogurtu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety tresky 70 dkg brambor 40 dkg brokolice 2 rajčata 2 velké cibule 4 dl bílého jogurtu 4 vejce koření na ryby sůl pepř tuk na vymazání.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Treska zapečená v jogurtu
Recept na Treska zapečená v jogurtu: Nejprve si uvaříme ve slupce brambory do poloměkka. Oloupeme a nakrájíme je na kolečka. Cibuli nakrájíme také na kolečka, brokolici na růžičky a rajčata na měsíčky. Zapékací mísu vymažeme tukem a vložíme do ní připravenou zeleninu, osolíme, opepříme a lehce promícháme. Filety z obou stran posypeme kořením, osolíme a položíme navrch do zapékací mísy. Jogurt smícháme s vajíčky a vše tím zalijeme, přiklopíme pokličkou a dáme péct do trouby asi na 30 minut.
Poznámka k receptu na Treska zapečená v jogurtu: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Treska zapečená v jogurtu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lenka-m (Lenka Marešová)
- Datum vložení: 06.09.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety tresky 70 dkg brambor 40 dkg brokolice 2 rajčata 2 velké cibule 4 dl bílého jogurtu 4 vejce koření na ryby sůl pepř tuk na vymazání
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na treska zapečená v jogurtu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Treska zapečená v jogurtu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Treska zapečená v jogurtu
|
|