Recept na Treska s fazolkami a zeleninou
Recept na Treska s fazolkami a zeleninou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Treska s fazolkami a zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400 g tresky (bez kůže) 1 cuketa (20 cm) 1 mrkev 1 menší cibule 1 stroužek česneku 1 větší vyzrálé rajče 20 ks celých fazolových lusků 1 ks červené sladké papriky (špičatá) hrubozrnná sůl 1 PL balzamikového octa + 1 ČL balzamikového krému 1 ČL koření Chop suey 1 ČL koření Severské skampi 2 ČL višňového džemu 1 PL sojové omáčky harísa nebo chilli dle chuti (já jsem dala 1 KL) 1 KL solamylu citron a olivový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Treska s fazolkami a zeleninou
Recept na Treska s fazolkami a zeleninou: Oprané a osušené filety z tresky pokapeme šťávou z citronu a necháme chvíli odstát. Posolíme a lehce okořeníme směsí koření Severské scampi. Na pánvi tresky krátce osmahneme, cca 2 min. po každé straně. Opatrně vyndáme a necháme v teplé nádobě stranou. Do rybího výpeku přidáme jemně nakrájenou cibuli a česnek a necháme zesklovatět. Přidáme nakrájenou mrkev na jemná kolečka, cuketu na menší podélné špalíčky, papriku na drobné čtverečky a rajče na malé kousky. Lehce posolíme, zamícháme a necháme 10 minut dusit. Občas zamícháme. Omyté fazolové lusky vložíme do hrnce do MV trouby, zalijeme vodou a osolíme. Vlníme 5 minut. Pak hrnec otevřeme a přidáme balzamikový ocet a krém. Hrnec zavřeme a vlními 2 minuty. Pak hrnec odstavíme. Po zmíněných deseti minutách přidáme k zelenině cca 4 polévkové lžíce vody (podle toho kolik zelenina pustí vody-ve vodě to nesmí plavat), koření Chop suey, sojovou omáčku a chilli pastu. Promícháme a asi po pěti minutách vypneme. Přidáme višňový džem a solamyl, rozpuštění asi v 1 PL vody. Zamícháme a necháme propojit chutě a vůně. Podáváme dle své vlastní fantazie.
Poznámka k receptu na Treska s fazolkami a zeleninou: http://www.koreni.cz/detail.php?pid=219
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Treska s fazolkami a zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: rozmarynaH (Marcela)
- Datum vložení: 03.10.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 400 g tresky (bez kůže) 1 cuketa (20 cm) 1 mrkev 1 menší cibule 1 stroužek česneku 1 větší vyzrálé rajče 20 ks celých fazolových lusků 1 ks červené sladké papriky (špičatá) hrubozrnná sůl 1 PL balzamikového octa + 1 ČL balzamikového krému 1 ČL koření Chop suey 1 ČL koření Severské skampi 2 ČL višňového džemu 1 PL sojové omáčky harísa nebo chilli dle chuti (já jsem dala 1 KL) 1 KL solamylu citron a olivový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na treska s fazolkami a zeleninou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Treska s fazolkami a zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Treska s fazolkami a zeleninou
|
|