|
Recept na Treščí játra po toskánsku
Recept na Treščí játra po toskánsku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Treščí játra po toskánsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 plechovka treščích jater, 2 vajíčka, parmazán, máslo asi jedna lžička, citrón pár kapek, čerstvé bylinky, libeček, petrželka, podle chuti, veka, nebo celozrnný chléb..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Treščí játra po toskánsku
Recept na Treščí játra po toskánsku: Tresčí játra osmahneme ná másle, zakápneme několika kapkami citrónu a odstavíme, aby se směs vychladila. Mezitím si v troubě předehřejeme cca 5 minut veku, nebo celozrnný chléb. Do směsi treščích jater vmícháme žloutky, parmazán a bylinky a směsí namažeme předehřáté veky, nebo chléb. Dáme zapéct do trouby na cca 5-8 min. na nejvyšší výkon.
Poznámka k receptu na Treščí játra po toskánsku: Zdroj-AHA Velký atlas ryb 3. díl. Pokud nemáte parmazán, dejte klidně ementál.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Treščí játra po toskánsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 12.07.2011
- Počet porcí: 2-3 krajíčky veky
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1 plechovka treščích jater, 2 vajíčka, parmazán, máslo asi jedna lžička, citrón pár kapek, čerstvé bylinky, libeček, petrželka, podle chuti, veka, nebo celozrnný chléb.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na treščí játra po toskánsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Treščí játra po toskánsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Treščí játra po toskánsku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|