|
Recept na Tož také špízy po našem... s erteplem pečeným
Recept na Tož také špízy po našem... s erteplem pečeným je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Tož také špízy po našem... s erteplem pečeným budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na erteple: 400g erteplí (brambor), olivový olej, country směs koření, sůl, tymián sušený. Špízy: 300g kuřecího prsa, 300g vepřové kotlety,sůl, pepř, grilovací koření, trochu oleje kápnout při promnutí koření, ananas, broskve (všechno z plechovky), kus kabanosu, 2 cibule..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tož také špízy po našem... s erteplem pečeným
Recept na Tož také špízy po našem... s erteplem pečeným: Erteple: Nekrůžlám slupku pouze omyju a očistím pod tekoucí vodou. Pak si je nakrájám na kostky (větší menší dle chuti a potřeby), poliju trochu teho oleja a posypu kořením, všecko pořádně promíchám. Dám na plech a ještě trochu poleju olejem a peču na 200 stupňů na turbo gril (kdo nemá tak peče klasicky). Špíz: Dělali sme dva druhy: jedny pro babu jedny pro chlapa. Chlap si napichoval střídavě vepřové, kuřecí, cibulu a kabanos. A baba ananas, broskve (přeřezat na kostky), kuřecí a vepřové. A toš každý si to napichajte podle chuti.
Poznámka k receptu na Tož také špízy po našem... s erteplem pečeným: Přejem dobrů chuť a nezapomeňte trochu pivka nebo vínka k temu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tož také špízy po našem... s erteplem pečeným, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: amarcha (Jitka Žmolová)
- Datum vložení: 01.07.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Na erteple: 400g erteplí (brambor), olivový olej, country směs koření, sůl, tymián sušený. Špízy: 300g kuřecího prsa, 300g vepřové kotlety,sůl, pepř, grilovací koření, trochu oleje kápnout při promnutí koření, ananas, broskve (všechno z plechovky), kus kabanosu, 2 cibule.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tož také špízy po našem... s erteplem pečeným,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tož také špízy po našem... s erteplem pečeným - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tož také špízy po našem... s erteplem pečeným
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|