|
Recept na Tmavé makové kaiserky
Recept na Tmavé makové kaiserky je zařazen v kategorii domácí pekárna.
K přípravě Tmavé makové kaiserky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 ml vody, 1-2 lžíce oleje, 1 lžička soli, 200g špaldové mouky, 140g pšeničné, celozrnné mouky, 50g hladké mouky, 50g polohrubé mouky, 1 lžička sušeného, nebo1/4 čerstvého droždí..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tmavé makové kaiserky
Recept na Tmavé makové kaiserky: Po vykynutí těsto propracujeme, uděláme bochánky, naskládáme na plech na pečící papír a pomocí raznice, nebo obyčejného kráječe na jablka promáčkneme vzorek a necháme kynout pod útěrkou 30-40 minut. Pak pomašlujeme vejcem, posypeme mákem a dáme péct do vyhřáté trouby. Pečeme při 180 stupních 15-20 minut.
Poznámka k receptu na Tmavé makové kaiserky: Recept zde uveřejňuji s laskavým svolením Zuzanky Sladké ze stránek "Rominska" a za svolení ji velice děkuji.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tmavé makové kaiserky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 31.07.2009
- Počet porcí: 18
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Domácí pekárna
- Suroviny: 300 ml vody, 1-2 lžíce oleje, 1 lžička soli, 200g špaldové mouky, 140g pšeničné, celozrnné mouky, 50g hladké mouky, 50g polohrubé mouky, 1 lžička sušeného, nebo1/4 čerstvého droždí.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tmavé makové kaiserky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tmavé makové kaiserky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tmavé makové kaiserky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|