|
Recept na Tiramisu Krušnohor (s korpusem)
Recept na Tiramisu Krušnohor (s korpusem) je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
K přípravě Tiramisu Krušnohor (s korpusem) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na malý plech: 3 vejce 3PL cukru krupice 3PL polohrubé mouky 2PL oleje na špičku nože prášku do pečiva pár kapek rumové tresti a nebo lžička rumu olej ve spreji na vystříkání pekáče(úžasná věc) Na krém: 2 šlehačky 2 kvalitní pomazánková másla bez příchuti 12dkg moučkového cukru 1 stužovaš šlehačky hořké kakao na posyp Na provlhčení piškotového korpusu: 1PL lžíce instantní kávy 1PL lžíci rumu 1PL vody Na provlhčení pro děti? 2PL rozpustného kakaa 2PL horké vody,nebo šťávy z kompotu(na kvalitní rozpuštění).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tiramisu Krušnohor (s korpusem)
Recept na Tiramisu Krušnohor (s korpusem): Vejce vyšlehat s cukrem do husté bělavé pěny.Vešlehat olej s trestí, nebo rumem a jemně vmíchat mouku. Nalít na vystříkaný plech a upéct klasický piškotový korpus.Nechat zchladnout. Šlehačky s másly, cukrem a ztužovačem vyšlehat do husta. Zpočátku to má tendenci stříkat. Piškotový korpus, pokud je v nádobě s vyšším okrajem, provlhčit pomocí lžíce směsí z kávy, rumu a vody. Jinak přendat do jiné nádoby, nebo třeba i rozdrobit na dna sklenic se stopkou-pro hezký vizuální efekt. Nanést krém, uhladit a pomocí sítka posypat hořkým kakaem. Nechat uležet a baštit ;-)
Poznámka k receptu na Tiramisu Krušnohor (s korpusem): Bylo málo piškotů, tak jsem to musela uzpůsobit a ve výsledku je to s korpusem mnohem chutnější;-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tiramisu Krušnohor (s korpusem), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: srettka
- Datum vložení: 19.04.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
- Suroviny: Na malý plech: 3 vejce 3PL cukru krupice 3PL polohrubé mouky 2PL oleje na špičku nože prášku do pečiva pár kapek rumové tresti a nebo lžička rumu olej ve spreji na vystříkání pekáče(úžasná věc) Na krém: 2 šlehačky 2 kvalitní pomazánková másla bez příchuti 12dkg moučkového cukru 1 stužovaš šlehačky hořké kakao na posyp Na provlhčení piškotového korpusu: 1PL lžíce instantní kávy 1PL lžíci rumu 1PL vody Na provlhčení pro děti? 2PL rozpustného kakaa 2PL horké vody,nebo šťávy z kompotu(na kvalitní rozpuštění)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tiramisu krušnohor (s korpusem),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tiramisu Krušnohor (s korpusem) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tiramisu Krušnohor (s korpusem)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|