|
Recept na Thajské medové kuře
Recept na Thajské medové kuře je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Thajské medové kuře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kuracie stehna, 1 jablko, stava z jedneho citrona, 1 pl hrozienok, hrsticka jadier vlaskych orechov, 1 cl medu, 2 dcl bieleho nesladkeho vina, 1 cibula, stipka stiplavej mletej papriky, sol, korenie, 2 klinceky, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Thajské medové kuře
Recept na Thajské medové kuře: Do kuracich stehien zapichnite po jednom klinceku, osolte, okorente. Stavu z citrona zmiesajte s polovickou bieleho vina a zalejte nimi stehna. Odlozte do chladnicky do druheho dna. V panvici rozohrejte olej a opecte stehna zo vsetkych stran, pridajte nadrobno nakrajanu cibulu a duste pod pokrievkou cca pol hodinu. Podlievajte s nalevom a druhou polovicou vina. po polhodine pridajte ku stehnam, v horucej vode, premyte hrozienka, osupane platky jablk, orechy. duste este cca 20 minut a na zaver pridajte lyzicku medu a stiplavu papriku. nechajte prevriet. Omacka by mal byt husta, stiplavo sladkasta.
Poznámka k receptu na Thajské medové kuře: +14Pridala som aj pomarančovú šťavu a trochu sójovky a moc nám chutiloUrobila som to fakt ostré,jak to máme radi
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Thajské medové kuře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: vybusna
- Datum vložení: 30.10.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 2 kuracie stehna, 1 jablko, stava z jedneho citrona, 1 pl hrozienok, hrsticka jadier vlaskych orechov, 1 cl medu, 2 dcl bieleho nesladkeho vina, 1 cibula, stipka stiplavej mletej papriky, sol, korenie, 2 klinceky, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na thajské medové kuře,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Thajské medové kuře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Thajské medové kuře
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|