|
Recept na Těstoviny s masovými knedlíčky, špenátem a hlívou ústřičnou
Recept na Těstoviny s masovými knedlíčky, špenátem a hlívou ústřičnou je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Těstoviny s masovými knedlíčky, špenátem a hlívou ústřičnou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g oblíbených těstovin 400 g mletého masa 2 šalotky 2 vejce 2 lžíce strouhanky 1/2 svazku hladkolisté petrželky 2 stroužky česneku 200 g mraženého listového špenátu 200 g hlívy ústřičné 100 ml masového vývaru 2 zakysané smetany černý pepř sůl olej parmazán na posypání.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Těstoviny s masovými knedlíčky, špenátem a hlívou ústřičnou
Recept na Těstoviny s masovými knedlíčky, špenátem a hlívou ústřičnou: Mleté maso dobře promícháme s jemně nasekanou šalotkou (nejlépe v elektrickém sekáčku), nasekanou petrželkou, utřeným česnekem, vejci a strouhankou. Osolíme, opepříme, dobře zpracujeme a tvoříme kuličky velikosti lískového oříšku. V pánvi rozehřejeme olej a kuličky opečeme ze všech stran dohněda. Hotové vyjmeme a olej odlijeme tak, aby v pánvi zbyly cca 3 lžíce. Do výpeku vložíme nakrájenou hlívu, orestujeme a přidáme zmrzlý špenát. Osolíme, přikryjeme pokličkou a necháme ho rozmrazit. Průběžně podléváme malým množstvím vývaru. Hlíva by měla být hotová současně s rozmražením a prohřátím špenátu. Vrátíme masové knedlíčky, přidáme zakysanou smetanu a dochutíme pepřem, solí a případně špetkou cukru. Do hotové směsi přimícháme čerstvě uvařené těstoviny a při podávání sypeme jemně nastrouhaným parmazánem.
Poznámka k receptu na Těstoviny s masovými knedlíčky, špenátem a hlívou ústřičnou: No opět nádherný recept i foto+17
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Těstoviny s masovými knedlíčky, špenátem a hlívou ústřičnou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 09.12.2010
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 500 g oblíbených těstovin 400 g mletého masa 2 šalotky 2 vejce 2 lžíce strouhanky 1/2 svazku hladkolisté petrželky 2 stroužky česneku 200 g mraženého listového špenátu 200 g hlívy ústřičné 100 ml masového vývaru 2 zakysané smetany černý pepř sůl olej parmazán na posypání
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na těstoviny s masovými knedlíčky, špenátem a hlívou ústřičnou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Těstoviny s masovými knedlíčky, špenátem a hlívou ústřičnou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Těstoviny s masovými knedlíčky, špenátem a hlívou ústřičnou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|