RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Těsto na pizzu z Itálie

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Těsto na pizzu z Itálie, recepty Těsto na pizzu z Itálie, Těsto, na, pizzu, Itálie


Recept na Těsto na pizzu z Itálie

Recept na Těsto na pizzu z Itálie je zařazen v kategorii pizzy. K přípravě Těsto na pizzu z Itálie budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
350 g hladké mouky 220 ml vody 1/4 kostky droždí nebo 4 g sušeného droždí(normální kostka je lepší aji lépe kyne) kávová lžička soli 20 ml olivové oleje(můžete dát více, já dala asi 30 ml) 5 g cukru.

Těsto na pizzu z Itálie
Zvětšit obrázek

Recept na Těsto na pizzu z Itálie

Recept na Těsto na pizzu z Itálie:
Z 50 ml teplé vody, cukru a droždí si uděláme kvásek. mezitím zamícháme mouku a sůl,poté přidáme kvásek,zbytek vody a olej. Vypracujeme těsto které lehce poprášíme moukou dáme na teplé místo a necháme vykynout asi 30-45min. Poté těsto vytlačíme na plech nebo do formy na pizzu. Já jsem na spod dala ještě pečící papír. Na těsto poté můžeme dát různé ingredience: kečup smíchaný s česnekem,různé salámy,zeleninu,sýr prostě vše podle vaší chuti. Pizzu dáme upéct na 225°C asi na 15-20minut

Poznámka k receptu na Těsto na pizzu z Itálie:
Na jeden klasický plech by myslím stačilo tak poloviční těsto. :) Mám ráda opravdu tenké a toto bylo dost tlusté. Ale i tak bylo moc dobré. :)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Těsto na pizzu z Itálie, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: kuchticka
  • Datum vložení: 13.03.2012
  • Počet porcí: 10-16
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pizzy
  • Suroviny: 350 g hladké mouky 220 ml vody 1/4 kostky droždí nebo 4 g sušeného droždí(normální kostka je lepší aji lépe kyne) kávová lžička soli 20 ml olivové oleje(můžete dát více, já dala asi 30 ml) 5 g cukru
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na těsto na pizzu z itálie, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Těsto na pizzu z Itálie - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Těsto na pizzu z Itálie

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist