|
Recept na Teplý salát (porajská večeře)
Recept na Teplý salát (porajská večeře) je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Teplý salát (porajská večeře) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
0,5kg kuřecího masa, 300g hlívy ústřičné, 15 dkg eidmu, půl balíků těstovin -což je asi 250g(třeba panzani), podravka, sůl, petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Teplý salát (porajská večeře)
Recept na Teplý salát (porajská večeře): Uvaříme těstoviny dle návodu a nebo použijeme těstoviny, které nám zbyly od oběda. Pak si na pánvi osmahneme kuřecí maso a hlívu ústřičnou. Kořeníme dle chuti-já dávam podravku. Je dobré nechat nějakou domu smažit pod pokličkou, aby nebyla hlíva tvrdá. Když je vše měkké, přidáme těstoviny. Mícháme. Pak přidáme nastrouhaný eidam a mícháme, dokud se pěkně nerozplizne. Podáváme ještě za tepla.
Poznámka k receptu na Teplý salát (porajská večeře): Rychlé a chytré, zbydou-li těstoviny, ale já to dělám i když máme prostě chuť z těstovin čerstvě uvařených.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Teplý salát (porajská večeře), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: blazena.blazkova (Blažena Blažková)
- Datum vložení: 22.03.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 0,5kg kuřecího masa, 300g hlívy ústřičné, 15 dkg eidmu, půl balíků těstovin -což je asi 250g(třeba panzani), podravka, sůl, petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na teplý salát (porajská večeře),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Teplý salát (porajská večeře) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Teplý salát (porajská večeře)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|