|
Recept na Teplý cuketový salát k masu, rybě a pod.
Recept na Teplý cuketový salát k masu, rybě a pod. je zařazen v kategorii saláty.
K přípravě Teplý cuketový salát k masu, rybě a pod. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 ks mladá cuketa 1 veľká cibuľa 2 PL oleja 4 ks paradajky soľ čierne korenie balzamikový ocot - cca 3 PL štipka cukru petržlenová vňať.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Teplý cuketový salát k masu, rybě a pod.
Recept na Teplý cuketový salát k masu, rybě a pod.: Na oleji smažíme pokrájanú cibuľu, po chvíli pridáme na menšie kocky pokrájanú cuketu. Prehadzujeme, osolíme, okoreníme. Pridáme ocot a cukor (podľa chuti - možno vynechať), paradajky pokrájané na kocky a prehadzujeme ešte asi 1 minútu. Vypneme a vmiešame petržlenovú vnať. Nedusíme dlho - aby si zelenina zachovala chrumkavosť!
Poznámka k receptu na Teplý cuketový salát k masu, rybě a pod.: Podávame ako prílohu napr. u nás ku kuracím prsiam, osoleným a opečeným z oboch strán na oleji. Poznm.: t.č. nemám fotoaparát k dispozícii.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Teplý cuketový salát k masu, rybě a pod., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 13.09.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Saláty
- Suroviny: 2 ks mladá cuketa 1 veľká cibuľa 2 PL oleja 4 ks paradajky soľ čierne korenie balzamikový ocot - cca 3 PL štipka cukru petržlenová vňať
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na teplý cuketový salát k masu, rybě a pod.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Teplý cuketový salát k masu, rybě a pod. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Teplý cuketový salát k masu, rybě a pod.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|