RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Tatranské štíty

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Tatranské štíty, recepty Tatranské štíty, Tatranské, štíty


Recept na Tatranské štíty

Recept na Tatranské štíty je zařazen v kategorii moučníky - Řezy. K přípravě Tatranské štíty budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Biela piškota: 170ghl.múka, 170g cukor krup.,170g Hera, 3 vajcia,1 1/2 čl prášok do pečiva. Tmavá piškota: kakao 4pl, 2pl voda + všetko ostatné ako pri bielej. Plnka: 250gpráškový cukor, 2-3 pl sladkej smotany, 2pl rum, 150g masla. Poleva: 150g marcipánová hmota kakaovo mandľová..

Tatranské štíty
Zvětšit obrázek

Recept na Tatranské štíty

Recept na Tatranské štíty:
Upečieme si pláty: biely- rozdelíme vajíčka, bielky ušlaháme dotuha, žĺtky s cukrom, Herou, do ušlahaného dáme múku s práškom do pečiva a potom sneh. Dáme piecť na 180 st, 25 min-podla trúby...Ďalej upečieme tmavý plát, pridaním kakaa a vody a pečieme tak isto. Plnka je maslová. Do práškového cukru dáme smotanu, rum, maslo vyšlaháme penu. Každý plát rozrežem 2x na stejné pásy, naplním krémom, striedavo bledý s tmavým pásom a dám do chladničky, aspoň na 2 hod. Po vybratí priečně rozkrojím a obrátim špicami k sebe a zlepím plnkou, natriem krémom. Potom rozvaľkáme medzi fóliou marcipánovú hmotu, štíty zakryjeme a pritlačíme o rezy a môžeme podávať...

Poznámka k receptu na Tatranské štíty:
Aničko, stříšku máš nádhernou, jsi šikovná

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tatranské štíty, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Danculka (Anna Danková)
  • Datum vložení: 29.04.2011
  • Počet porcí: 30
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy
  • Suroviny: Biela piškota: 170ghl.múka, 170g cukor krup.,170g Hera, 3 vajcia,1 1/2 čl prášok do pečiva. Tmavá piškota: kakao 4pl, 2pl voda + všetko ostatné ako pri bielej. Plnka: 250gpráškový cukor, 2-3 pl sladkej smotany, 2pl rum, 150g masla. Poleva: 150g marcipánová hmota kakaovo mandľová.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tatranské štíty, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tatranské štíty - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tatranské štíty

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist