|
Recept na Tatarské koule
Recept na Tatarské koule je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Tatarské koule budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuřecí prsa, 150 g eidamu, 150 g Nivy, 2 plátky šunky (nemusí být), tatarská omáčka, olej na smažení. Na obalení vejce, hladká mouka, strouhanka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tatarské koule
Recept na Tatarské koule: Kuřecí maso rozřízneme podélně na 2 tenké plátky a lehce je naklepeme, nesolíme. Oba sýry jemně nastrouháme a promícháme, šunku pořežeme na tenké nudličky. Na plátek masa dáme hromádečku sýra a trochu šunky, zabalíme, uzavřeme v dlani do uzlíčku a vytvarujeme do koule. Kupodivu drží pohromadě bez párátek. Koule obalíme v hladké mouce, vejci, strouhance a smažíme je na oleji ze všech stran, aby se dobře propekly. Hotové je osušíme papírovou utěrkou. Do jedné kompotové misky si dáme několik lžic tatarské omáčky a do druhé misky nasypeme zbylé nastrouhané sýry. Osušené koule nejdříve vykoupeme v tatarské omáčce, potom je obalíme v sýru a podáváme.
Poznámka k receptu na Tatarské koule: Zdroj: Knihovnička Recepty 04/2013
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tatarské koule, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Hella
- Datum vložení: 24.09.2013
- Počet porcí: 4 ( 8 koulí)
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 kuřecí prsa, 150 g eidamu, 150 g Nivy, 2 plátky šunky (nemusí být), tatarská omáčka, olej na smažení. Na obalení vejce, hladká mouka, strouhanka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tatarské koule,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tatarské koule - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tatarské koule
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|