|
Recept na Tatarák z hub
Recept na Tatarák z hub je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Tatarák z hub budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g tvrdších hříbků 2 lžíce oleje 1 středně velká cibule 1 lžička drceného kmínu 2 lžíce worcesteru 3 lžíce sladké chilli omáčky sůl,mletý pepř syrové žloutky/1 na osobu na tuku opečené na plátky nakrájené rohlíky,nebo krajíčky chleba.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tatarák z hub
Recept na Tatarák z hub: Očištěné hříbky i s nožkama nakrájíme na velice drobné kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno, cca 2lžíce odložíme stranou a zbytek dáme orestovat na rozehřátý olej. Poté přidáme hřiby, kmín, mírně osolíme a opepříme. Za občasného mírného podlití vodou dusíme 30minut. Během dušní často promícháváme. Pak přidáme worcester, chilli omáčku, promícháme a případnou tekutinu necháme prudce, silným varem odpařit. Směs necháme vychladnout. Na talíři do každé porce vložíme syrový žloutek a malinko posypeme zbytkem nakrájené cibule. Podáváme s opečeným pečivem.
Poznámka k receptu na Tatarák z hub: Inspirovala jsem se receptem"Houbový tatarák" od pana Tondy z Kralup. Suroviny a jejich poměr jsem upravila našim chutím a opravdu jsme si moc pochutnali.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tatarák z hub, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 04.11.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 500 g tvrdších hříbků 2 lžíce oleje 1 středně velká cibule 1 lžička drceného kmínu 2 lžíce worcesteru 3 lžíce sladké chilli omáčky sůl,mletý pepř syrové žloutky/1 na osobu na tuku opečené na plátky nakrájené rohlíky,nebo krajíčky chleba
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tatarák z hub,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tatarák z hub - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tatarák z hub
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|