|
Recept na Tajemství pralesa
Recept na Tajemství pralesa je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry.
K přípravě Tajemství pralesa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Banány Meruňky (kompot) Piškoty Griotka Jemný žloutkový krém Sníh z bílků Cukr krupice Oloupané mandle (Počet porcí podle použitých dávek surovin).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tajemství pralesa
Recept na Tajemství pralesa: Ovoce, oloupaný banán a oloupané meruňky vložíme do máslem vytřené zapékací misky, proložíme piškoty, pokapeme griotkou, přelijeme žloutkovým krémem zjemněným o vyšlehaný sníh, posypeme nasekanými mandlemi a pár minut zapečeme. Můžeme podávat i jako flambované s hořícím likérem. Jemný žloutkový krém: žloutky oddělíme od bílků a vlijeme do misky, kterou postavíme na vodní lázeň. K žloutkům přidáme cukr a 4 lžíce bílého vína. Nad mírným žárem rychle vyšleháme všechny ingredience do hustého krému, po odstavení z lázně po chvilce vmícháme sníh.
Poznámka k receptu na Tajemství pralesa: zizala:Potom dejte vědět jestli Vám to chutnalo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tajemství pralesa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fabio
- Datum vložení: 05.10.2014
- Počet porcí: Počet porcí podle použitých dávek surovin
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
- Suroviny: Banány Meruňky (kompot) Piškoty Griotka Jemný žloutkový krém Sníh z bílků Cukr krupice Oloupané mandle (Počet porcí podle použitých dávek surovin)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tajemství pralesa,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tajemství pralesa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tajemství pralesa
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|