|
Recept na Tajemná Bombay
Recept na Tajemná Bombay je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Tajemná Bombay budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
kuřecí steaky (ze stehen), červená, žlutá a zelená paprika, červená cibule, cuketa, kokosové mléko, slunečnicový olej, hladká mouka a koření Tajemná Bombay rýžové makaróny.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tajemná Bombay
Recept na Tajemná Bombay: Kuřecí steaky nakrájíme na nudličky, obalíme v mouce a zeleninu nakrájíme na kostičky. Na oleji lehce zarestujeme cibuli na céčka, přidáme maso a koření, po chvilce restování pak zeleninu a podle potřeby podlijeme troškou horké vody, krátce podusíme, přidáme kokosové mléko (zvýrazní exotickou chuť, ale není podmínkou). Rýžové makaróny uvaříme podle návodu na obalu a můžeme servírovat.
Poznámka k receptu na Tajemná Bombay: Toto koření mne zaujalo a při přípravě jídla jsem se nechal vést receptem na rubu balení.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tajemná Bombay, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jenda1
- Datum vložení: 12.06.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: kuřecí steaky (ze stehen), červená, žlutá a zelená paprika, červená cibule, cuketa, kokosové mléko, slunečnicový olej, hladká mouka a koření Tajemná Bombay rýžové makaróny
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tajemná bombay,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tajemná Bombay - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tajemná Bombay
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|