|
Recept na Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou
Recept na Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g tagliatelle 4 plátky uvařené uzené krkovice 100 g libové anglické slaniny 2 celé lahůdkové cibulky 1 cibule 2 řapíky celeru houby-množství dle chuti(byly zamražené) bazalka čerstvá, nebo sušená strouhaný tvrdý sýr-nemusí být celý, nebo drcený kmín petrželka sádlo sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou
Recept na Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou: Nejprve si uvaříme tagliatelle dle návodu, propláchneme je studenou vodou, necháme okapat a dáme do mísy s kouskem rozpuštěného sádla, aby se těstoviny nelepily, pak promícháme, přikryjeme a použijeme později. Uzené maso s anglickou slaninou, cibuli a řapíkatý celer si každé zvlášť nakrájíme na kousky, nebo čtverečky, lahůdkové cibulky na kolečka. Na kousku sádla si mírně vyškvaříme anglickou slaninu, přidáme cibuli, necháme jí osmažit, po ní dáme uzené maso a houby, po chvilce přidáme lahůdkové cibulky, řapíkatý celer, dáme bazalku, kmín a osolíme dle naší chuti, chvilku produsíme a zasypeme petrželkou. Všechno smícháme s těstovinami a můžeme podávat, kdo má rád, může posypat strouhaným tvrdým sýrem.
Poznámka k receptu na Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou: Včera bylo uzené s nokama a čerstvým špenátem a protože uzené zbylo a bylo uvařené, muselo se zpracovat. Pojala jsem to touto improvizací a chutnalo tak, že jsme si všichni tří dali 2 talíře a nezbylo nic. Dcera si na to dala kečup-miluje ho a my jsme si nastrouhali eidam.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 08.07.2013
- Počet porcí: 4-5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 500 g tagliatelle 4 plátky uvařené uzené krkovice 100 g libové anglické slaniny 2 celé lahůdkové cibulky 1 cibule 2 řapíky celeru houby-množství dle chuti(byly zamražené) bazalka čerstvá, nebo sušená strouhaný tvrdý sýr-nemusí být celý, nebo drcený kmín petrželka sádlo sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Tagliatelle s uzenou krkovicí, řapíkatým celerem, houbami a bazalkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|