|
Recept na Sytá Holandská polévka
Recept na Sytá Holandská polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Sytá Holandská polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200-300 g mletého masa, 1 cibule, 2 stroužky česneku, kus póru, 2 větší brambory, mražená(nebo čerstvá)zelenina, která obsahuje co nejvíce druhů, majoránka, masox(nedávala jsem, ale má tam být), pepř, sůl, petrželka, 1 lžička mleté papriky, polévkové koření dle chuti každého, trošku olivového oleje, a přid asůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Sytá Holandská polévka
Recept na Sytá Holandská polévka: Brambory si uvaříme zvlášť, nakrájené na kousky ve slané vodě, mleté maso si osmažíme na minimálním množství oleje, hodně ho mícháme, aby se nám rozdělovalo, pak ho dáme do hrnce s horkou vodou, pěkně si ho rozmícháme, přidáme cibuli na drobno krájenou, česnek na plátky, pórek na kroužky, hodně zeleniny, koření-majoránku, pepř, papriku, trochu osolíme a vaříme na mírnější teplotě. Ke konci přidáme uvařené brambory i s vodou, ve které se vařily, dochutíme, kdo chce dá masox, ještě povaříme, vypneme a posypeme petrželkou.
Poznámka k receptu na Sytá Holandská polévka: Polévku dělávám vždy, když vařím jídlo z mletého masa. Kus si ho nechám na straně a druhý den je tato polévka. Nevím odkud pochází recept, mám ho napsaný v sešitě a polévka je velmi chutná a hodně zasytí!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Sytá Holandská polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 02.04.2012
- Počet porcí: 3 litry
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 200-300 g mletého masa, 1 cibule, 2 stroužky česneku, kus póru, 2 větší brambory, mražená(nebo čerstvá)zelenina, která obsahuje co nejvíce druhů, majoránka, masox(nedávala jsem, ale má tam být), pepř, sůl, petrželka, 1 lžička mleté papriky, polévkové koření dle chuti každého, trošku olivového oleje, a přid asůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sytá holandská polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Sytá Holandská polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Sytá Holandská polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|