|
Recept na Svíčková pečeně s bramborama
Recept na Svíčková pečeně s bramborama je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Svíčková pečeně s bramborama budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na pečeni : 600 g svíčkové pečeně, 200g prorostlé slaniny, 4 lžíce olivového oleje, 2 šalotky, trochu bílého vína, sůl, pepř Na přílohu : 800 g plátků syrových brambor, olej, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Svíčková pečeně s bramborama
Recept na Svíčková pečeně s bramborama: Svíčkovou pečeni očistíme, omyjeme a osušíme, ze všech stran osolíme a opepříme. Na potravinovou fólii rozložíme plátky slaniny, doprostřed položíme maso a zabalíme do plátků. Pečeni opatrně přeložíme na pekáč vymazaný olejem, posypeme pepřem, zalijeme vínem a pod pokličkou pečeme v troubě vyhřáté na 200°C zhruba 25 minut, pak poklici sundáme a dopečeme dozlatova, občas přelijeme výpekem, případně vínem. Pečeně by měla zůstat uvnitř růžová. Plátky brambor vypereme ve studené vodě, důkladně osušíme a po malých částech osmažíme ve fritéze.
Poznámka k receptu na Svíčková pečeně s bramborama: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Svíčková pečeně s bramborama, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: xpetrax
- Datum vložení: 05.04.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: Na pečeni : 600 g svíčkové pečeně, 200g prorostlé slaniny, 4 lžíce olivového oleje, 2 šalotky, trochu bílého vína, sůl, pepř Na přílohu : 800 g plátků syrových brambor, olej, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na svíčková pečeně s bramborama,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Svíčková pečeně s bramborama - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Svíčková pečeně s bramborama
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|