|
Recept na Švestková povidla bez míchání...
Recept na Švestková povidla bez míchání... je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Švestková povidla bez míchání... budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2,5 kg odpeckovaných švestek 350 g cukru – krystal nebo krupice 0,15 l octa.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Švestková povidla bez míchání...
Recept na Švestková povidla bez míchání...: Omyté švestky zbavíme pecek a stopek, rozloupáme, posypeme cukrem, polijeme octem a uložíme na 12 hodin na chladné místo. Vložíme do kastrolu a vaříme na velmi malém plameni asi 4-5 hodin. Nesmíme však směsí míchat. Když se téměř všechna tekutina odpaří a povidla začínají houstnout, dovaříme je za stálého míchání do zhoustnutí (lze je dát i na pekáč do trouby a pomalu nechat houstnout). Horká povidla nalijeme do skleniček, můžeme povrch zakápnout troškou rumu na konzervaci a uzavřeme víčky. Uložíme do sklepa.
Poznámka k receptu na Švestková povidla bez míchání...: Pajaja: jo, jo slupky se úplně rozvaří - taky po takové době vaření
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Švestková povidla bez míchání..., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Beetty
- Datum vložení: 11.04.2013
- Počet porcí: 15-20 skleniček (dle velikosti)
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 2,5 kg odpeckovaných švestek 350 g cukru – krystal nebo krupice 0,15 l octa
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Švestková povidla bez míchání...,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Švestková povidla bez míchání... - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Švestková povidla bez míchání...
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|