|
Recept na Svačinová kuřecí polévka načerveno
Recept na Svačinová kuřecí polévka načerveno je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Svačinová kuřecí polévka načerveno budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
na vývar: kuřecí skelety (nejméně dva) voda, sůl, nové koření, celý pepř, bobkový list 1 mrkev, kousek celeru a k tomu: 2 lžíce oleje nebo sádla 2 lžíce hl. mouky 1 lžíce mleté sladké papriky (můžeme namíchat i s trochou papriky pálivé a uzené) 1 mrkev celer kousek brokolice zavářkové těstoviny (nejlépe široké nudle nebo fleky) 1/2 červené papriky jarní cibulka sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Svačinová kuřecí polévka načerveno
Recept na Svačinová kuřecí polévka načerveno: Skelety zalijeme studenou vodou, přidáme koření, sůl a očištěnou zeleninu a na mírném ohni uvaříme silný vývar. Ten scedíme přes síto, z kostí obereme maso a nakrájíme nebo natrháme ho na menší kousky. Čistý vývar dáme znovu na oheň. Z oleje (nebo sádla, což je méně zdravé, ale o to chutnější:-) )a mouky připravíme zlatavou jíšku. Odtáhneme ji z ohně, přisypeme mletou papriku a promícháme. Zalijeme naběračkou vývaru, řádně prošleháme a vlijeme do hrnce s polévkou.Přivedeme k varu a necháme mírně probublávat asi 20 minut za občasného zamíchání. Mrkev a celer očistíme, nastrouháme na nudličky a společně s růžičkami brokolice přidáme do vroucí polévky. Vsypeme těstoviny a vaříme společně ještě asi 7 minut. Nakonec do hotové polévky dáme nakrájené maso, dochutíme a podáváme. Na talíři posypeme drobně pokrájenou paprikou a zelenou částí jarní cibulky.
Poznámka k receptu na Svačinová kuřecí polévka načerveno: Ještě poznámka: masa jenom polovinu, druhou půlku dostane Štefinka
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Svačinová kuřecí polévka načerveno, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Danca
- Datum vložení: 19.10.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: na vývar: kuřecí skelety (nejméně dva) voda, sůl, nové koření, celý pepř, bobkový list 1 mrkev, kousek celeru a k tomu: 2 lžíce oleje nebo sádla 2 lžíce hl. mouky 1 lžíce mleté sladké papriky (můžeme namíchat i s trochou papriky pálivé a uzené) 1 mrkev celer kousek brokolice zavářkové těstoviny (nejlépe široké nudle nebo fleky) 1/2 červené papriky jarní cibulka sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na svačinová kuřecí polévka načerveno,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Svačinová kuřecí polévka načerveno - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Svačinová kuřecí polévka načerveno
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|