|
Recept na Šunkovo-sýrový chléb,podle Babicy
Recept na Šunkovo-sýrový chléb,podle Babicy je zařazen v kategorii slané pečivo.
K přípravě Šunkovo-sýrový chléb,podle Babicy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 hrnky hladké mouky prášek do pečiva hrnek mléka lžička soli jedno vejce šunku, slaninu (případně salám co máte doma :) já jsem použila šunku a kousek pepřového boku, ale záleží na Vás :)) ) tvrdý sýr (použila jsem Eidam :) ten jsem nakrájela na kostičky šunku,sýr a salám dejte dle vaší chuti já jsem dala 30dkg sýra,25dkg šunky a asi 15dkg pepřového boku :) na dochucení,nebo jen tak :) můžete přidat osmaženou cibulku :) záleží ale jen na Vás co si tam přidáte za dobroty :)).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Šunkovo-sýrový chléb,podle Babicy
Recept na Šunkovo-sýrový chléb,podle Babicy: Mouku, prášek do pečiva, sůl, vejce a mléko dáme do misky a smícháme, vytvoříme si těsto. Nakrájíme si šunku, sýr, salám na kostičky a přidáme do vytvořeného těsta. Vše promícháme. Vymažeme a vysypeme si formu, ve které budeme chléb péct a dáme vyhřát do trouby. Do vyhřáté formy nalijeme těsto se šunkou, sýrem a salámem. Pečeme při 180 °C , pekla jsem odhadovaně tak 45 minut. Záleží jakou máte troubu a jak dobře peče :). Pokud je chléb upečený tak to poznáte tím,že do něj zaboříte špejli. Nakonec jsem chléb potřela vodou se solí.
Poznámka k receptu na Šunkovo-sýrový chléb,podle Babicy: Recept jsem odkoukala od Jirky Babicy,ale upravila jsem si ho dle svého. Do chleba můžete přidat vše co máte rádi :), záleží jen a jen na Vás. Přeji dobrou chuť a doufám,že se Vám recept líbí.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šunkovo-sýrový chléb,podle Babicy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: barbra (El)
- Datum vložení: 14.09.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Slané pečivo
- Suroviny: 2 hrnky hladké mouky prášek do pečiva hrnek mléka lžička soli jedno vejce šunku, slaninu (případně salám co máte doma :) já jsem použila šunku a kousek pepřového boku, ale záleží na Vás :)) ) tvrdý sýr (použila jsem Eidam :) ten jsem nakrájela na kostičky šunku,sýr a salám dejte dle vaší chuti já jsem dala 30dkg sýra,25dkg šunky a asi 15dkg pepřového boku :) na dochucení,nebo jen tak :) můžete přidat osmaženou cibulku :) záleží ale jen na Vás co si tam přidáte za dobroty :))
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šunkovo-sýrový chléb,podle babicy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šunkovo-sýrový chléb,podle Babicy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šunkovo-sýrový chléb,podle Babicy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|