|
Recept na Šumavský bochník
Recept na Šumavský bochník je zařazen v kategorii domácí pekárna.
K přípravě Šumavský bochník budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
380 ml mléka, lžíce octa, 2 lžičky soli, lžička cukru, 360g hl. mouky, 140g chlebové mouky, 75g celozrnné, žitné mouky, 75g celozrnné, pšeničné mouky, 2 lžičky sušeného droždí, slunečnicová semínka, lžička kmínu, 2 stroužky česneku, jeden uvařený a rozmačkaný brambor. Já dala velkou lžíci bramborové kaše od oběda..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Šumavský bochník
Recept na Šumavský bochník: Suroviny dáme do pekárny v pořadí, jak je napsáno, program Klasik, kůrka střední, velikost větší. Po pípnutí přidáme semínka a česnek.
Poznámka k receptu na Šumavský bochník: Recept mám od kamarádky své dcery.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šumavský bochník, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 07.08.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Domácí pekárna
- Suroviny: 380 ml mléka, lžíce octa, 2 lžičky soli, lžička cukru, 360g hl. mouky, 140g chlebové mouky, 75g celozrnné, žitné mouky, 75g celozrnné, pšeničné mouky, 2 lžičky sušeného droždí, slunečnicová semínka, lžička kmínu, 2 stroužky česneku, jeden uvařený a rozmačkaný brambor. Já dala velkou lžíci bramborové kaše od oběda.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šumavský bochník,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šumavský bochník - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šumavský bochník
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|