Recept na Šumavské hovězí
Recept na Šumavské hovězí je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Šumavské hovězí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 roštěnky 4 stroužky česneku 200 ml smetany ke šlehání 3 lžičky majoránky 2-3 lžíce sádla hladká mouka horký vývar pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Šumavské hovězí
Recept na Šumavské hovězí: Maso naklepeme a nakrájíme na silnější nudličky. Osolíme, opepříme a protáhneme hladkou moukou. Nudličky oklepeme a zprudka opečeme na rozpáleném sádle dohněda. Podlijeme malým množstvím horkého vývaru, přidáme česnek, utřený se solí a chvilku podusíme (pokud použijeme jiné maso, přizpůsobíme dobu úpravy). Měkké maso vyjmeme, udržujeme teplé a výpek vydusíme. Zasypeme dvěma lžícemi hladké mouky, prosmahneme a zalijeme smetanou a stejným množstvím horkého vývaru. Provaříme asi půl hodiny a na posledních deset minut vrátíme maso a přidáme promnutou majoránku. Hotovou omáčku dosolíme a dopepříme.
Poznámka k receptu na Šumavské hovězí: Omlouvám se za jednoduchý recept, ale podle mě tu není... Zdroj: vlastní gastroturistika
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Šumavské hovězí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 19.10.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 4 roštěnky 4 stroužky česneku 200 ml smetany ke šlehání 3 lžičky majoránky 2-3 lžíce sádla hladká mouka horký vývar pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Šumavské hovězí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Šumavské hovězí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Šumavské hovězí
|
|