|
Recept na SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem
Recept na SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
10 nožiček, 2kg vepřových kůží, bobkový list, nové koření celé, celý pepř, mletý pepř, cibule, ocet, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem
Recept na SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem: nožičky rozvaříme do měkka, nejlépe v papiňáku, kam jsme přidali, nové koření, bobkový list, celý pepř, sůl... do dalšího hrnce dáme vařit kůže, aby byly jen ponořené a opět stejné koření. Po uvaření,necháme vystydnout. Nožičky obereme a pak i s kůžemi nameleme../nožičky na jemno a polovinu kůží také na jemno/, zbytek může být na hruběji. vše vložíme do větší mísy nebo lavoru, přecedíme vývar z kůží a popřípadě i z nožiček, pak osolíme, opepříme a dáme cibuli nakrájenou na drobno, podle chuti dáme ocet. Musíme počítat s tím, že chuť octa při chladnutí se stáhne, tak můžeme udělat kyselejší. Nalijeme na plech nebo můžemem dát do ozdobných misek a necháme ztuhnout do druhého dne. Podáváme s chlebem, kdo má rád více cibule může si přidat na to ještě znovu cibuli a ocet. Pro vylepšení jsem občas do toho přimlela maso, které jsem obrala z vepřových žebírek, nebo přidala vařit jedno kolínko.
Poznámka k receptu na SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem: Dělávala jsem ho do obchodu na prodej, do těchto mističek, ale opravdu jen z nožiček a kůží, pro domácí potřebu jsem občas přidala i maso
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Hanulka21
- Datum vložení: 28.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: 10 nožiček, 2kg vepřových kůží, bobkový list, nové koření celé, celý pepř, mletý pepř, cibule, ocet, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na sulc...klasický recept, podle starých řeznických norem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď SULC...klasický recept, podle starých řeznických norem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|